Salt la conținut

✆ 0771 270 114 | Luni - Vineri 09:00 -16:00

Reteta: Grisine fara gluten, fara lactoza

de Ana B 17 Jun 2024 2 comentarii
Incearca aceasta reteta de grissine fara gluten atunci cand doresti sa savurezi ceva cu adevarat crocant si delicios. Daca nu ai gustat inca grissini, trebuie sa le dati o sansa.  Descopera cat de usor este sa prepari aceste bastonase subtiri, aurii si pline de savoare chiar in propria bucatarie!
Reteta grisine fara gluten

INGREDIENTE PENTRU 18 BUCATI:

Pentru aluat:
Pentru sos:
Pentru topping:
MOD DE PREPARARE: Amestecam ingredientele pentru aluat si le intindem intr-un strat subtire de cativa milimetri grosime. Ungem cu rosii concentrate, condimentam si presaram branza rasa pe jumatate din suprafata, apoi acoperim cu cealalta jumatate. Ungem cu ulei de masline si presaram seminte de susan. Taiem in 18 fasii subtiri. Rulam capetele in directii opuse. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt siliconata si le lasam sa odihneasca 10 minute, incalzind cuptorul in prealabil la 190 de grade Celsius (functia sus-jos). Coacem timp de 30 de minute pana cand sunt gata.
Sursa poze & reteta: Eden Premium
Postare anterioara
Postarea urmatoare

2 comentarii

18 Jun 2024 MAriana

super

17 Jun 2024 adriana
Super reteta! O sa incerc cu siguranta!

Scrieți un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte de publicare

Vă mulțumim că v-ați abonat

Aceasta adresa de email este deja inregistrata

Alege optiuni
Optiuni de Editare
this is just a warning
Conectați-vă
Cosul meu
0 articole
0%