Salt la conținut

✆ 0771 270 114 | Luni - Vineri 09:00 -16:00

Reteta: Piscoturi fara gluten, fara oua

de Ana B 16 Jun 2023 2 comentarii
Aceasta reteta delicioasa si usor de preparat de piscoturi este perfecta pentru persoanele care urmeaza o dieta fara gluten si fara oua.

Ingrediente:

240g faina de orez brun
40g amidon de porumb
50g unt
1/4 lingurita de sare
60g de zahar pudra
15g de miere (optionala)
2g (1 lingurita) de bicarbonat de sodiu
4g (2 lingurite) de acid citric
100ml de lapte


Mod de preparare:

  1. Pastram o parte din faina pentru intinderea aluatului si restul ingredientelor le masuram intr-un castron, apoi adaugam treptat laptele si le amestecam. Trebuie sa obtinem un aluat foarte bine framantat, de consistenta medie.
  2. Lasam aluatul sa se odihneasca putin, apoi il intindem la o grosime de aproximativ 0,5 de cm. Taiem bucati din aluat, daca avem intr-o forma de piscoturi, daca nu, putem taia aluatul in dreptunghiuri lungi si ii rotunjim un pic capetele.
  3. Asezam biscuitii pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt si ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C de grade Celsius timp de 13-15 minute. Se pot pastra mult timp intr-un recipient inchis ermetic.

Sursa reteta: https://cookpad.com/hu/receptek/11930176-babapiskota-tojas-nelkul-barna-rizslisztbol-glutenmentes

Postare anterioara
Postarea urmatoare

2 comentarii

19 Sep 2023 Mihaela

Mulțumesc frumos 💚

19 Sep 2023 Mihaela

Mulțumesc frumos 💚

Scrieți un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte de publicare

Vă mulțumim că v-ați abonat

Aceasta adresa de email este deja inregistrata

Alege optiuni
Optiuni de Editare
this is just a warning
Conectați-vă
Cosul meu
0 articole
0%