Salt la conținut

✆ 0771 270 114 | Luni - Vineri 09:00 -16:00

Reteta: Bilute de cocos fara gluten

de Ana B 18 Jun 2024 0 comentarii

Aceasta reteta de bilute de cocos cu migdale fara gluten este perfecta pentru iubitorii de Rafaello. Sunt usor de preparat si pline de savoare. Fiecare bomboana ascunde o migdala decojita, oferind o textura surprinzatoare. Prepara-le in avans si lasa-le peste noapte in frigider pentru a te bucura de un desert delicios si racoritor.

Ingrediente:

Pentru tavalit:

  • 50 g fulgi de cocos

Instructiuni:

1. Topim untul, apoi il lasam deoparte sa se raceasca.

2. Incalzim apa impreuna cu zaharul, dar cand zaharul s-a topit si apa incepe sa fiarba, luam de pe foc.

3. In acest timp, amestecam praful de lapte de cocos si nuca de cocos razuita, apoi adaugam apa cu zahar si amestecam pana devine omogen, fara cocoloase.

4. Dupa aceea, incorporam untul topit, apoi punem compozitia in frigider pentru 1 ora.

5. Dupa o ora, scoatem compozitia si formam bilute din ea - aproximativ cat o lingurita cu varf de compozitie - in mijlocul carora punem o migdala: luam o cantitate de compozitie, o punem in palma, apoi apasam migdala in mijloc si formam o bila.

6. Tavalim bilele prin fulgii de cocos.

7. Le lasam in frigider peste noapte, iar dupa aceea sunt gata de consumat.

Postare anterioara
Postarea urmatoare

Scrieți un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte de publicare

Vă mulțumim că v-ați abonat

Aceasta adresa de email este deja inregistrata

Alege optiuni
Optiuni de Editare
this is just a warning
Conectați-vă
Cosul meu
0 articole
0%